Nieuws

Vrijdag 27 oktober: vanaf 1 december zal de expositie getoond worden in het Sûnenz Centrum in Drachten, Burgemeester Wuiteweg 140b.

Zaterdag 23 september: de boot ligt weer in Bartlehiem, de expositieweek is voorbij. We kunnen terug zien op een geslaagde week met veel bezoekers en veel lovende reacties.

Donderdag 21 september. 'Eigenlijk herken ik in elk verhaal wel iets van mezelf'. Dit is een veel gehoorde reactie van bezoekers. Werkers in de zorg staan aan de andere kant. Zij zeggen: 'Hier heb ik nooit bij stilgestaan.' Voor hen heel leerzaam.

Nog twee dagen de mogelijkheid om deze mooie, ontroerende, herkenbare en warme expositie te zien. Vandaag Sneek en morgen Bartlehiem. Mis het niet!

Zaterdag 16 september: Vandaag een bijzonder moment. De expositie is geopend in aanwezigheid van de geïnterviewden. Zij konden als eerste zien hoe hun verhalen weergegeven zijn in de diverse panelen. Reacties van een van de geïnterviewden: 'Prachtig vormgegeven. Ik hoop dat het voor veel mensen troost en schoonheid zal opleveren.'

'Geraakt! Geniet van de reis.' 

Donderdag 14 september: Vandaag zijn de panelen opgehangen. Al met al nog een hele klus om uit te vogelen hoe het opgehangen moet worden. Maar het is gelukt en het resultaat is prachtig! Het Fries Dagblad is langs geweest voor een interview.

 

Donderdag 7 september 2017: de kunstwerken zijn aan boord! We hebben gekeken hoe ze opgehangen kunnen worden in de expositieruimte. Ondertussen wordt er hard gewerkt het ruim geschikt te maken voor de expositie.

Dinsdag 5 september 2017: De PR machine loopt op volle toeren. Persberichten zijn de deur uit, sites met uitagenda's worden gevuld en flyers worden verspreid.